Отклучување на европските пазари со неспоредлив квалитет: POFIX XPS 300

By |2024-03-12T01:47:07+00:00август 9th, 2023|Вести|

Во значителен чекор кон меѓународно признавање, POFIX doo гордо го објавува своето најново достигнување - Европската техничка проценка (ETA) за