P-06 CD ПЛАФОН ПРОФИЛ

P-06 CD ПЛАФОН ПРОФИЛ

P-06 CD ТАВАН ПРОФИЛ

P-06 е C-ѕиден стандарден плафонски профил. C-ѕидниот профил се прицврстува на ѕидот до крај според посакуваната висина на инсталација. При создавање на суспензија на таванот, таванска обложувалница или таванска конверзија со Пофикс CD плафонски профили, обрнете внимание на соодветниот детален цртеж, за да ја зголемите стабилноста на таваните, планингот низ профилите (носечки профил) е апсолутно неопходен. Незаштитено складирање на отворено може да доведе до т.н. влага Белата ‘рѓа се појавува, што не влијае на долговечноста и квалитетот на профилот, профилите на таванот pofix CD не се наменети за употреба на отворено, профилите на Таванот на Pofx се скратуваат со калај или електронски изрезки од калај.

Преземете технички податоци

Технички детали

P-06 CD ТАВАН ПРОФИЛ

P-06 е C-ѕиден стандарден плафонски профил. C-ѕидниот профил се прицврстува на ѕидот до крај според посакуваната висина на инсталација. При создавање на суспензија на таванот, таванска обложувалница или таванска конверзија со Пофикс CD плафонски профили, обрнете внимание на соодветниот детален цртеж, за да ја зголемите стабилноста на таваните, планингот низ профилите (носечки профил) е апсолутно неопходен. Незаштитено складирање на отворено може да доведе до т.н. влага Белата ‘рѓа се појавува, што не влијае на долговечноста и квалитетот на профилот, профилите на таванот pofix CD не се наменети за употреба на отворено, профилите на Таванот на Pofx се скратуваат со калај или електронски изрезки од калај.

СпецификацииПараметри
должина3000 – 4000 мм
ширина60 мм
Висина26 мм.
АпликацијаВнатрешен дизајн
должина на едната страна26 мм.
должина на втората страна26 мм.
Материјалметал
Боја (Сребрена)