П-11 ПРОФИЛ НА ТАВАН UW

П-11 ПРОФИЛ НА ТАВАН UW

П-11 ПРОФИЛ НА ТАВАН UW

P-11 е стандарден профил на плафон со U-ѕид, исто така наречен UW-70. Профилот на U-ѕид е прицврстен на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација.

Преземете технички податоци

Технички детали

П-11 ПРОФИЛ НА ТАВАН UW

P-11 е стандарден профил на плафон со U-ѕид, исто така наречен UW-70. Профилот на U-ѕид е прицврстен на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација.

СпецификацииПараметри
должина4000 мм
Дебелина на нанесување1 мм.
должина на едната страна40 мм.
должина на втората страна40 мм.
ширина70 мм.
Материјалметал
Боја (сребрена)