ПОФИКОЛ 15* БЕЛО

ПОФИКОЛ 15* БЕЛО

Лепило за плочки

POFIKOL 15* WHITE е тенок слој лепило врз основа на цемент и комплементи. Се користи за адхезија на керамички плочки на ѕидовите и подовите само во внатрешните средини.

Преземете технички податоци

Технички детали

Лепило за плочки

POFIKOL 15* WHITE е тенок слој лепило врз основа на цемент и комплементи. Се користи за адхезија на керамички плочки на ѕидовите и подовите само во внатрешните средини.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода60 мин.
Време на сушење на материјалот24 ч.
Дебелина на нанесување3- 5 мм.
Гранулација0,7 мм.
Потрошувачка4- 5 кг/м2.
Температурата на воздухот и површината+5/+35°C
Боја
Торба со килограми25
Торби/палета48