30 години искуство е наша гаранцијаЦЕЛО ВРЕМЕ POFIX СО ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ НА МИС

20 години квалитет

Рационализирање на успехот: Посветеноста на POFIX за беспрекорна логистика

By |2024-03-12T01:47:20+00:00декември 9th, 2023|Вести|

Во POFIX, разбираме дека основата на нашиот успех не лежи само во неспоредливиот квалитет на нашите производи, туку и

POFIX ја зголемува иновативноста на EPS со графитната технологија во Косово

By |2024-03-12T01:47:08+00:00септември 9th, 2023|Вести|

Повеќе од една деценија, POFIX е во првите редови во производството на висококвалитетни производи од експандиран полистирен (EPS), задоволувајќи широк

Отклучување на европските пазари со неспоредлив квалитет: POFIX XPS 300

By |2024-03-12T01:47:07+00:00август 9th, 2023|Вести|

Во значителен чекор кон меѓународно признавање, POFIX doo гордо го објавува своето најново достигнување - Европската техничка проценка (ETA) за

Максимизирајте ги заштедите и приносите со POFIX: Отклучете до 20% во грантови и 35% принос од инвестиции

By |2024-03-12T01:47:19+00:00септември 9th, 2022|Вести|

Во возбудлив развој за градежната и изолационата индустрија, POFIX е воодушевен да објави револуционерна можност која комбинира исклучителен квалитет со

Go to Top