ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ПОФИКС

Издигнувајќи ги вашите градежни проекти со неспоредлив квалитет и иновации.

Добредојдовте во POFIX, светилник на иновации во индустријата за градежни материјали. Повеќе од три децении, ние сме во првите редови во производството на врвни градежни материјали, вклучувајќи минерални и акрилни производи, профили и револуционерни решенија за изолација. Нашата посветеност на квалитетот, ефикасноста и одржливоста нè направи доверлив партнер во градежната индустрија, и домашно и на меѓународно ниво.

Основана пред 34 години, POFIX го започна своето патување со јасна визија: револуционизирање на градежните практики преку технолошка извонредност и одржлив развој. Нашата посветеност на оваа визија не доведе да станеме пионери, постојано поставувајќи мерила за квалитет и иновации во секторот на градежни материјали. Нашиот најсовремен производствен капацитет, замислен и конструиран да ги искористи најновите достигнувања во нашата област, е доказ за нашата трајна посветеност на напредок и извонредност.

Нашето наследство

Над три децении иновативни и одржливи решенија за градење

Одговорност

Посветеност кон одржливост, наша основна одговорност

Креативност

Поттикнување на решенија од реалниот свет преку креативност

Квалитет

POFIX: Бескомпромисен квалитет во секоја креација

Нашите производи

Се гордееме со нашата разновидна палета на производи, дизајнирани да ги задоволат повеќеслојните потреби на модерната конструкција:

Нашата посветеност

Надвор од производството, POFIX стои како симбол на градење одржлива иднина. Нашите производи се направени не само за нивните непосредни придобивки од примената, туку и за нивното позитивно влијание врз животната средина и општеството во целина. Нашиот пристап кон бизнисот е вкоренет во посветеноста на подобрување на квалитетот и ефикасноста на изградбата, отворајќи го патот за позелени, поодржливи методологии за градење.

Зошто да изберете POFIX?

POFIX: Иновации, одржливост и идни подготвени решенија проверени со време.

Да се ​​одлучите за POFIX значи партнерство со компанија која не само што го издржа тестот на времето, туку и постојано го туркаше пликот во индустријата за градежни материјали. Нашиот немилосрден стремеж за иновации, заедно со длабоко вкоренетата посветеност на одржливост, гарантира дека ќе останеме на врвната позиција, подготвени да одговориме на предизвиците на утрешниот ден.

0
Години
0+
Членови на тимот
0
Земји
0mln
Задоволни клиенти

Придружете се на нашето патување

Додека ја градиме нашата богата историја и се радуваме на иднината исполнета со можности, ве покануваме да ни се придружите. Без разлика дали сте градежна професија, архитект, дистрибутер или сопственик на куќа, откријте ја разликата POFIX и како можеме да го издигнеме вашиот следен проект во модел на ефикасност и одржливост.