30 години искуство е наша гаранцијаЦЕЛО ВРЕМЕ POFIX СО ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ НА МИС

20 години квалитет
Вести2024-03-12T01:31:31+00:00

Нашиот блог

НАЈНОВИ МОДНИ ВЕСТИ

Рационализирање на успехот: Посветеноста на POFIX за беспрекорна логистика

By |декември 9th, 2023|

Во POFIX, разбираме дека основата на нашиот успех не лежи само во неспоредливиот квалитет на нашите

POFIX ја зголемува иновативноста на EPS со графитната технологија во Косово

By |септември 9th, 2023|

Повеќе од една деценија, POFIX е во првите редови во производството на висококвалитетни производи од експандиран полистирен

Отклучување на европските пазари со неспоредлив квалитет: POFIX XPS 300

By |август 9th, 2023|

Во значителен чекор кон меѓународно признавање, POFIX doo гордо го објавува своето најново достигнување - Европската техничка

Максимизирајте ги заштедите и приносите со POFIX: Отклучете до 20% во грантови и 35% принос од инвестиции

By |септември 9th, 2022|

Во возбудлив развој за градежната и изолационата индустрија, POFIX е воодушевен да објави револуционерна можност која комбинира

Go to Top