NE JEMI NJË FABRIKË MODERNE PËR PRODHIMIN E MATERIALEVE ME CILËSI TË LARTË PËR INDUSTRINË E NDËRTIMIT.

RRETH NESH

Cilësi të lartë dhe sasia e prodhimit është i bazuar dhe është e garantuar me automatiëm të plotë të procesit teknologjik të prodhimit.

SHKARKO KATALLOGUN

Tetovë
Lipjan