EN | AL | MK
МИНЕРАЛНИ ПРОИЗВОДИ
 
POFIX исто така нуди разновидни минерални производи за надворешна и внатрешна употреба сите со докажан квалитет. Производите се делат во категории и служат за различни цели. Во минерални производи се вклучени:
 
Основни Малтери
Декоративни Малтери
Градежни Лепаци
Глет Маси
Други
   
АКРИЛНИ ПРОИЗВОДИ
 
Друга категорија на производи на POFIX се акрилните производи кои исто така се со потврден квалитет. Акрилните производи се делат во категории и служат за различни потреби нудејќи квалитет за секој производ посебно. Во акрилните производи се вклучени:
 
Основни Малтери
Декоративни Малтери
Бои
Други
   
PO FIX THERM
 

PO FIX Therm е нашиот најнов производ. ЕПС PO FIX е еден од најдобрите квалификувани производи во областа и во Европа. Се произведува внимателно и на ист начин му се доставува на пазарот.

прочитај подеталлни информации.

 
 

НАСЛОВНА | ЗА НАС | НАШИ ПРОИЗВОДИ | ИНФОРМАЦИИ | ЦЕРТИФИКАТИ |КОНТАКТ